Novine
Proizvodi
Ingrediente
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
start setovi
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
opreme
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Több
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Novine
101110|120914
Proizvodi
usao
Zaboravila sam sifru
Registracija
Korpa je prazna.
Kod kupovine kliknite ovde !
Ft (HUF)
EUR - €
Glavna kategorija
Proizvodi
Ingrediente
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
Nincs raktáron
4,09
€
Nagradni kupon:
0,08 €
Kod omiljenih
Preporucujem
Stampa
Uporediti
Pitanja o proizvodu
Detalji
Podaci
Misljenje
Detalji
A Belle Saison egy belga stílusú ale élesztő, amit
Saison-stílusú sörök készítésére szelektáltak. A Belle
Saison-nal a sörfőzők könnyedén elő tudják állítani a
Saison söröket, ennek a klasszikus típusnak minden
jellemző tulajdonságával. Melegen történő erjesztéshez
való a hagyományos technológiának megfelelően. A
Belle Saison-nal erjesztett sörök a hagyományos
„farmhouse” („parasztház”) illatokat, ízeket mutatják.
Gyümölcsös, citrusos, fűszeres, borsos, üdítő, frissítő a
vele erjesztett sör.
Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus,
felsőerjesztésű élesztő
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os
erjesztési hőmérsékleten, az Abbaye élesztő az alábbi
jellemzőkkel bír:
? Intenzíven erjeszt, az erjedés 4 napon belül teljesen
befejeződhet.
? Magas végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
? Hagyományos Saison íz és aroma citrusos és
borsos jegyekkel jellemzi a vele erjesztett söröket.
? A Belle Saison élesztő optimális erjesztési
hőmérséklet tartománya 15-35 °C, ha hagyományos
stílusú sört erjesztünk.
? A Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus
törzsek képesek felhasználni néhány dextrin típust.
Különös figyelemmel mossuk, fertőtlenítsük a
berendezéseket, tartályokat, hogy a kereszt
kontaminációt, befertőződést más tételekkel
elkerüljük.
Az erjesztés, az erjesztés ideje és a végerjedés foka
függ a beoltási csíraszámtól, az élesztő kezelésétől, az
erjesztési hőmérséklettől, a sörlében rendelkezésre álló
tápanyagok minőségétől.
Podaci
Misljenje
Nema tema !
Dodatno misljenje i ispisano misljenje
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások