Novine
Proizvodi
Ingrediente
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
start setovi
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
opreme
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Több
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Novine
101110|120914
Proizvodi
usao
Zaboravila sam sifru
Registracija
Korpa je prazna.
Kod kupovine kliknite ovde !
Ft (HUF)
EUR - €
Glavna kategorija
Proizvodi
Ingrediente
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND Windsor ALE sörélesztő
LALLEMAND Windsor ALE sörélesztő
Raktáron
4,09
€
Nagradni kupon:
0,08 €
db
db
Staviti u korpu
Kod omiljenih
Preporucujem
Stampa
Uporediti
Pitanja o proizvodu
Detalji
Podaci
Misljenje
Detalji
A Windsor ale egy igazi angol sörélesztő törzs, ami mind ízben, mind illatban észteres sört erjeszt,
enyhén friss élesztős illattal. A Windsorral készített söröket általában testes, gyümölcsös angol ale-ként
írják le. A sörfőzők a Windsort a pale ale-től a porter-ig a legjobb tradícionális ale sörökre jellemző mérsékelt
alkoholszint, illat és aroma miatt választják. A következő tradícionális sörtípusokhoz ajánljuk a
teljesség igénye nélkül: Mild, Bitter, ír vörös, angol barna ale sörök, porter és édes Stout.
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os erjesztési hőmérsékleten, a Windsor élesztő az alábbi
jellemzőkkel bír:
Intenzíven erjeszt, az erjedés 3 napon belül teljesen befejeződhet.
Közepes végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
Gyümölcsös és észteres, tradicionális angol ale sörökre jellemző illat és aroma jellemzi.
A Windsor élesztő optimális erjesztési hőmérséklet-tartománya a hagyományos stílusú
sörök esetén 15-22 °C. A Windsor nem erjeszti a maltotriózt (3 glükóz
egységből álló cukor). A maltotrióz a tisztán malátából készült sörlében átlagosan 10-15 %-ban
van jelen. A maradék maltotrióz miatt a sör testesebb és édesebb ízérzetű lesz. A cefrézés
hőlépcsőinek beállításával lehet változtatni a maltotrióz mennyiségét, a sör stílusát.
SÖRSTÍLUS gyümölcsös angol ale, pale ale, porter sörök
AROMA gyümölcsös, észteres
VÉGERJEDÉSFOK közepes
ERJESZTÉSI TARTOMÁNY 15 - 22°C
FLOKKULÁCIÓ kicsi
ALKOHOL-TOLERANCIA 9 v/v%
BEOLTÁSI DÓZIS 50-100 g/hl a min. 2.5-5 millió sejt/ml beoltási csíraszám eléréséhez.
Podaci
Misljenje
Nema tema !
Dodatno misljenje i ispisano misljenje
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások