New arrivals
Products
Ingredients
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
start sets
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
equipments
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
More
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
New arrivals
101110|120914
Products
Login
I forgot my password
Register
Cart is empty.
Click here to buy
Ft (HUF)
EUR - €
Main category
Products
Ingredients
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
Out of stock
4.09
€
Bonus point :
0.08 €
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Opinions
Details
A Belle Saison egy belga stílusú ale élesztő, amit
Saison-stílusú sörök készítésére szelektáltak. A Belle
Saison-nal a sörfőzők könnyedén elő tudják állítani a
Saison söröket, ennek a klasszikus típusnak minden
jellemző tulajdonságával. Melegen történő erjesztéshez
való a hagyományos technológiának megfelelően. A
Belle Saison-nal erjesztett sörök a hagyományos
„farmhouse” („parasztház”) illatokat, ízeket mutatják.
Gyümölcsös, citrusos, fűszeres, borsos, üdítő, frissítő a
vele erjesztett sör.
Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus,
felsőerjesztésű élesztő
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os
erjesztési hőmérsékleten, az Abbaye élesztő az alábbi
jellemzőkkel bír:
? Intenzíven erjeszt, az erjedés 4 napon belül teljesen
befejeződhet.
? Magas végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
? Hagyományos Saison íz és aroma citrusos és
borsos jegyekkel jellemzi a vele erjesztett söröket.
? A Belle Saison élesztő optimális erjesztési
hőmérséklet tartománya 15-35 °C, ha hagyományos
stílusú sört erjesztünk.
? A Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus
törzsek képesek felhasználni néhány dextrin típust.
Különös figyelemmel mossuk, fertőtlenítsük a
berendezéseket, tartályokat, hogy a kereszt
kontaminációt, befertőződést más tételekkel
elkerüljük.
Az erjesztés, az erjesztés ideje és a végerjedés foka
függ a beoltási csíraszámtól, az élesztő kezelésétől, az
erjesztési hőmérséklettől, a sörlében rendelkezésre álló
tápanyagok minőségétől.
Info
Opinions
No Topic!
More reviews and write review
Cookie settings
Our website uses cookies that are essential for basic operation. You can enable marketing related cookies for broader functionality. In this case you also accept the
privacy policy
I don´t agree
I Agree
Cookie settings