Neuheiten
Produkte
Rohes Material
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
Startsätze
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
Ausrüstungen
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Mehr
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Neuheiten
101110|120914
Produkte
Anmelden
Ich habe mein Passwort vergessen
Registrieren
Warenkorb ist leer.
Zum Einkaufen hier klicken
Ft (HUF)
EUR - €
Hauptkategorie
Produkte
Rohes Material
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
Nicht auf Lager
4,09
€
Bonuspunkte:
0,08 €
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Artikel vergleichen
Fragen zum Artikel
Beschreibung
Daten
Bewertungen
Beschreibung
A Belle Saison egy belga stílusú ale élesztő, amit
Saison-stílusú sörök készítésére szelektáltak. A Belle
Saison-nal a sörfőzők könnyedén elő tudják állítani a
Saison söröket, ennek a klasszikus típusnak minden
jellemző tulajdonságával. Melegen történő erjesztéshez
való a hagyományos technológiának megfelelően. A
Belle Saison-nal erjesztett sörök a hagyományos
„farmhouse” („parasztház”) illatokat, ízeket mutatják.
Gyümölcsös, citrusos, fűszeres, borsos, üdítő, frissítő a
vele erjesztett sör.
Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus,
felsőerjesztésű élesztő
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os
erjesztési hőmérsékleten, az Abbaye élesztő az alábbi
jellemzőkkel bír:
? Intenzíven erjeszt, az erjedés 4 napon belül teljesen
befejeződhet.
? Magas végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
? Hagyományos Saison íz és aroma citrusos és
borsos jegyekkel jellemzi a vele erjesztett söröket.
? A Belle Saison élesztő optimális erjesztési
hőmérséklet tartománya 15-35 °C, ha hagyományos
stílusú sört erjesztünk.
? A Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus
törzsek képesek felhasználni néhány dextrin típust.
Különös figyelemmel mossuk, fertőtlenítsük a
berendezéseket, tartályokat, hogy a kereszt
kontaminációt, befertőződést más tételekkel
elkerüljük.
Az erjesztés, az erjesztés ideje és a végerjedés foka
függ a beoltási csíraszámtól, az élesztő kezelésétől, az
erjesztési hőmérséklettől, a sörlében rendelkezésre álló
tápanyagok minőségétől.
Daten
Bewertungen
Keine Themen!
Mehr Bewertungen und Bewertung schreiben
Cookie Einstellungen
Unsere Website verwendet Cookies, die für den grundlegenden Betrieb unerlässlich sind. Um die Funktionalitäten zu erweitern, können Sie die Marketing Cookies zulassen, mit den Sie auch den
Datenschutzerklärung
akzeptieren.
Ich akzeptiere es nicht
Ich akzeptiere
Cookie Einstellungen