Újdonságok
Termékek
Alapanyagok
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
Szettek
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
Felszerelések
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Több
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Receptek
Rólunk
Házi sörfőzők versenye 2025
Újdonságok
101110|120914
Termékek
9999999507575|0
Receptek
9999999378331|0
Rólunk
9999999987405|0
Házi sörfőzők versenye 2025
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Termékek
Alapanyagok
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND London ESB sörélesztő
LALLEMAND London ESB sörélesztő
Raktáron
1 690
Ft
A vásárlás után járó pontok:
34 Ft
db
db
Kosárba
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A London ESB egy igazi angol ale élesztőtörzs, melyet megbízható erjesztési teljesítményéért és a
mérsékelt észterképzéséért szelektáltak. Hagyja érvényesülni a maláta és a komló illatát, aromáit. A
London ESB-t a Lallemand élesztőtörzsgyűjteményéből választották ki. Kiváló választás
nemcsak Extra Special Bitter sörök készítéséhez, hanem olyan más eredeti angol hagyományos stílusú
sörök előállításához is, mint a Pale Ale, Bitter és a Mild. A London ESB cider előállítására is használható.
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os erjesztési hőmérsékleten, a London ESB élesztő az
alábbi jellemzőkkel bír:
Intenzíven erjeszt, az erjedés 3 napon belül teljesen befejeződhet.
Közepes végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
Semlegestől a kissé gyümölcsös, észteres íz-, illat
jellemzi, melyen a maláta aromája és zamata átsejlik.
A London ESB optimális erjesztési hőmérséklettartománya: 18-22 °C.
A London ESB nem hasznosítja a maltotriózt (3 cukoregységből felépülő molekula). A maltotrióz a
tisztán malátából készült sörlében átlagosan 10-15 %-ban van jelen. Ennek eredménye a nagyobb
test és édesség (maradék cukor) a sörben.Tanácsos a fajsúlyt és a cefre hőmérsékletét
beállítani a megfelelő eredmények elérése érdekében.
Adatok
Vélemények
Nincsenek témák!
További vélemények és vélemény írás
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások