Újdonságok
Termékek
Alapanyagok
Maláták
Komlók
Sörélesztők
Aromák
Egyéb Adalékok
Szettek
Starter Szettek
Sör Csomagok
Sűrítmények
Felszerelések
Cefrézés
Mérőeszközök
Palackozás
Roppantó Eszközök
Szűrők
Több
Egyéb Kiegészítők
Korsók, Poharak
KEG, Party Hordók
Könyvek
Vízkezelés
Vízkezelési eszközök
Vízkezelési anyagok
Receptek
Rólunk
Házi sörfőzők versenye 2025
Újdonságok
101110|120914
Termékek
9999999507575|0
Receptek
9999999378331|0
Rólunk
9999999987405|0
Házi sörfőzők versenye 2025
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Termékek
Alapanyagok
Sörélesztők
Lallemand
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
LALLEMAND Belle Saison, sörélesztő
Nincs raktáron
1 690
Ft
A vásárlás után járó pontok:
34 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
A Belle Saison egy belga stílusú ale élesztő, amit
Saison-stílusú sörök készítésére szelektáltak. A Belle
Saison-nal a sörfőzők könnyedén elő tudják állítani a
Saison söröket, ennek a klasszikus típusnak minden
jellemző tulajdonságával. Melegen történő erjesztéshez
való a hagyományos technológiának megfelelően. A
Belle Saison-nal erjesztett sörök a hagyományos
„farmhouse” („parasztház”) illatokat, ízeket mutatják.
Gyümölcsös, citrusos, fűszeres, borsos, üdítő, frissítő a
vele erjesztett sör.
Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus,
felsőerjesztésű élesztő
A Lallemand-nál standard körülmények között 20°C-os
erjesztési hőmérsékleten, az Abbaye élesztő az alábbi
jellemzőkkel bír:
? Intenzíven erjeszt, az erjedés 4 napon belül teljesen
befejeződhet.
? Magas végerjedés fok és kis flokkuláció jellemzi.
? Hagyományos Saison íz és aroma citrusos és
borsos jegyekkel jellemzi a vele erjesztett söröket.
? A Belle Saison élesztő optimális erjesztési
hőmérséklet tartománya 15-35 °C, ha hagyományos
stílusú sört erjesztünk.
? A Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus
törzsek képesek felhasználni néhány dextrin típust.
Különös figyelemmel mossuk, fertőtlenítsük a
berendezéseket, tartályokat, hogy a kereszt
kontaminációt, befertőződést más tételekkel
elkerüljük.
Az erjesztés, az erjesztés ideje és a végerjedés foka
függ a beoltási csíraszámtól, az élesztő kezelésétől, az
erjesztési hőmérséklettől, a sörlében rendelkezésre álló
tápanyagok minőségétől.
Adatok
Vélemények
Nincsenek témák!
További vélemények és vélemény írás
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások